Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Bergus

No et preocupis si has de desocupar alguna propietat, doncs ja no té per què ser complex o esgotador. Per contra, resulta el més senzill i ràpid, sempre que es compti amb l’excel·lent ajuda de buidatge de pisos Bergus. Són l’empresa capdavantera en el sector i el seu treball és garantia de qualitat.

Això es deu al fet que són una empresa de buidatges homologada, perquè compten amb tots els permisos i certificats obligatoris, exigits per les normes i els ajuntaments. Per a cada labor posseeixen un equip de professionals molt bé capacitats que sempre estan disposats a brindar la millor atenció.

En conseqüència, sempre s’ocupen de resoldre tots els inconvenients o contratemps que puguin sorgir. Així que l’atenció és personalitzada i directa a tot moment. Com si fos poc, es dirigeixen fins al lloc on se’ls necessiti amb la major puntualitat i compromís.

buidatge pisos bergus

El seu camp de treball són les cases, xalets, pisos, oficines, habitacions i garatges. També restaurants, bars, locals comercials, empreses, parcel·les, pensions, naus industrials i fàbriques. D’allí retiren electrodomèstics deteriorats, màquines fora de servei, estris, trasts, taulons, catifes, roba, tela, mobles vells, escombraries, enderrocs, restes de jardineria, paper, cartó, ferro, fusta i plàstic.

Entre altres coses, ofereixen serveis de neteja, desinfecció i pintura, com a assistències secundàries. Quant als preus, cada servei sol·licitat representa la cancel·lació d’una tarifa determinada. No obstant això, tots els costos són els més accessibles i econòmics del mercat.

Cal destacar, que buidat de pisos en Bergus, ofereix un pressupost previ ajustat a les necessitats o requisits de cada client. Per obtenir-ho és molt senzill, es tracta d’omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web.

També brinda els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 O si es prefereix, es poden visitar directament en les seves oficines, situades en Bergus. Tot això per consultar qualsevol tipus d’informació, referent als seus serveis de buidatge. Fins i tot, una vegada acabats, fan lliurament de la factura.

Quant a la destinació dels materials retirats, ressalta el tractament que reben, amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats, així que són portats fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització per a aquesta fi.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button