Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Boixadors

Perquè preocupar-se per aquesta propietat que s’ha de buidar, quan es compta amb l’ajuda de professionals com a buidatge de pisos Boixadors. Ells són especialistes i el seu servei és el de millor qualitat. Estan per als seus clients a qualsevol moment en què ho necessitin i fan tot el treball en temps rècord.

Simplement, són l’empresa de buidats número 1 en tot el sector, per la seva àmplia experiència . Des del primer moment es pot apreciar el seu tracte amable i la seva atenció personalitzada, que busca resoldre qualsevol inconvenient. Així mateix, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos exigits per les normes i els ajuntaments.

Ara bé, el seu camp de treball són les cases, oficines, pisos, habitacions, garatges, restaurants, hotels, col·legis, parcel·les i pensions. A més d’hospitals, naus industrials, empreses de qualsevol tipus i fàbriques.

buidatge pisos boixadors

Quant als objectes que retiren es troben trasts, estris, catifes, enderrocs, escombraries, roba, teles, mobles vells i taulons. També electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, paper, cartó, fusta, ferro i plàstic.

Cal destacar, buidat de pisos en Boixadors està disponible els 365 dies d’any i pot fer buidatges en menys de 24 hores, quan es tracta de circumstàncies d’urgència. També atenen casos d’inundacions, incendis i fins a quan es manifesta la síndrome de Diògenes, que consisteix en la recol·lecció d’objectes de forma descomunal.

Aquesta empresa també ofereix altres serveis, encara que de manera secundària com a treballs de neteja, desinfecció i pintura. Però aquests han de ser sol·licitats de forma prèvia, sobre aquest tema totes les assistències contractades han de ser cancel·lades amb una tarifa determinada. En contrast, tots els seus preus són els més econòmics del mercat.

Si desitges obtenir el teu pressupost, solament has d’ingressar a la pàgina web de l’empresa i completar el formulari. També es poden visitar les oficines situades en la bella població de Boixadors, 25198. D’igual manera posen a la teva disposició els nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. En totes aquestes vies es pot obtenir la informació necessària, les respostes a qualsevol pregunta i aclarir dubtes. No esperis més i contacta’ls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button