Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Bonavista

Avui dia molta gent té greus problemes per fer adequadament el buidatge dels seus locals o negocis. La major part del temps s’ha de mobilitzar certes coses com a enderrocs, escombraries, mobles pesats i altres andròmines. Sol ser molt difícil i tediós, afortunadament en buidatge de pisos Bonavista tenim la solució a tots els seus problemes.

Comptem amb un personal qualificat, el qual compta amb tots els materials i implements per dur a terme el seu treball. El nostre recurs humà s’encarregarà de mobilitzar-se fins a la seva casa. Per retirar tot el que desitgi rebutjar com a mobles vells, equips danyats, escombraries i enderrocs realitzant el millor buidatge. Després, si desitja s’encarregaran de fer la neteja del local, així com també poden escometre els treballs de pintura. Perquè el dit local quedi impecable i llest per gaudir-ho.

Aquest servei és especialment usat per persones que posseeixen propietats en lloguer, i necessiten fer una neteja excessiva. A més no importa les condicions de deixalles o deterioració que tingui el local o pis. Ja que Buidat de pisos en Bonavista som especialistes en recuperació i reacondicionament de tot tipus de locals residencials i comercials.

buidatge pisos bonavista

També comptem amb un servei d’urgència que funciona tots els dies de l’any. El qual estarà prest per solucionar els seus problemes de buidatge. Sense importar les característiques de l’habitatge, la seva ubicació o la seva grandària. Tampoc importa si no són moltes o poques coses de les quals es vol desfer, nosaltres ens encarreguem.

Ja que estem per servir-li. De la mateixa manera, és important destacar que tots els materials possibles seran portats a reciclar. L’això serà portat a abocadors que compten amb tots els permisos sanitaris. Per causar la menor contaminació possible, d’aquesta manera no haurà de preocupar-se per aquests objectes mai més.

Recordi que estem situats en Bonavista, codi postal 08012. Pot cridar-nos al telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o contactar-nos mitjançant el formulari per sol·licitar pressupost. Som una empresa legal i homologada que atorga factures pels treballs que realitza. Els nostres preus no tenen competència i els nostres treballs són totalment garantits.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button