Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Borreda

Quan necessitis buidar la teva propietat, la millor decisió és contractar els serveis d’una empresa. Però tot millora encara més, quan es tracta de buidatge de pisos Borreda. Ells són professionals, amb el millor maneig de totes les tècniques i procediments necessaris. A més que la seva atenció és de primera i el seu servei de qualitat.

Contractar aquesta empresa és obtenir el respatller i assessoria necessària, la resolució de qualsevol inconvenient i un servei en el menor temps i amb resultats de qualitat. Els espais on s’exerceixen són naus industrials, fàbriques, oficines, cases, pisos, restaurants, bars, hotels, habitacions, garatges, pensions, entre uns altres.

D’aquestes propietats realitzen el retir de mobles vells, maquinària en mal estat com a aires condicionats, electrodomèstics danyats, trasts, estris, roba, catifes, enderrocs, escombraries i paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. És important esmentar, que tot aquest material retirat és transportat per l’empresa fins a punts verds o en defecte d’això, abocadors que estiguin autoritzats per a tal fi.

buidatge pisos borreda

En aquests llocs, tot és tractat de manera adequada, amb l’objectiu de reciclar, així s’evita causar algun impacte negatiu en el medi ambient. Entre altres coses, estan disponibles els 365 dies de l’any, i en cas d’urgències realitzen buidatges en menys de 24 hores. Cal destacar, que buidat de pisos en Borreda, són una empresa homologada.

Quant a les tarifes, cada servei ha de ser cancel·lat, no obstant això tots els preus són els més econòmics de tot el sector. També realitzen tasques de neteja, desinfecció i buidatge, si així el client ho requereix.

Si vols accedir a un pressupost, aquesta empresa està en la total disposició d’atorgar-ho. Com si fos poc, el procediment és molt simple, solament fa falta entrar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari. També compten amb les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si prefereixes, pots visitar directament les oficines, situades en Borreda, 08619.

Una vegada finalitzats els treballs, fan lliurament de la factura legal. També, es fan presents quan succeeixen incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes. No queda més que deixar tot el treball a les seves mans expertes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button