Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Broca

Ja pots buidar la teva propietat amb solament contractar els serveis de buidatge de pisos Broca, ells s’encarregaran de tot, fins a del més mínim detall. Però el seu millor tret és que duen a terme el treball amb els millors resultats i en el menor temps possible, com si fos poc tenen la capacitat d’oferir els preus més baixos per servei de primera.

Així mateix, es dirigeixen fins a llocs com a pisos, cases, oficines, xalets, pensions, garatges, parcel·les i habitacions. També naus industrials, fàbriques, empreses vàries, restaurants, col·legis, hospitals, hotels i bars. Aquesta àmplia capacitat es deu a l’excel·lent formació del seu equip, tots professionals responsables i compromesos.

Quant als objectes que retiren són estris, trasts, paper, cartró, plàstic, fusta, ferro, enderrocs i escombraries. També taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines que no serveixen parts de computadores, roba, tela, catifes i deixalles de jardineria.

buidatge pisos broca

L’empresa s’encarrega de portar tot fins a punts verds perquè rebin un tractament adequat, segons les característiques de cada material, finalment tot és reciclat i així s’evita causar un dany en el medi ambient.

Entre algunes de les característiques més importants de buidatge de pisos en Broca, destaca que estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris. També estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Com si fos poc, poden dur a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que de forma secundària i amb prèvia sol·licitud. És important precisar, totes les assistències sol·licitades han de ser cancel·lades, no obstant això, els preus són els més econòmics de tot el mercat. A més, com a mostra de la seva responsabilitat, fan lliurament de la factura corresponent.

Així que no importa la raó, sigui per venda, lloguer o reformes, buidat de cases en Broca pot desocupar la teva propietat. Si desitges el teu pressupost, solament completa el formulari que es troba a la seva pàgina web. També pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Broca, 08030.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button