Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Masuques

Per llogar, vendre o dur a terme reformes d’obres, cal trobar una empresa de buidatge que faciliti totes aquestes accions. El millor servei de buidatge de pisos Les Masuques, ells s’encarreguen de retirar tots els objectes per millorar els espais per a les properes negociacions o buidar-los després dels canvis en la seva infraestructura.

A més, també es fan presents en casos més complexos com els incendis, les inundacions i la síndrome de Diògenes, que consisteix en la recol·lecció d’escombraries i qualsevol tipus d’objectes, fins a envair els espais per complet.

buidatge de pisos

Ara bé, els llocs on es desemboliquen són cases, pisos, oficines, habitacions, xalets, garatges, pensions i parcel·les. També de major grandària com a hotels, hospitals, restaurants, bars, col·legis, fàbriques i naus industrials.

D’aquestes propietats realitzen el retir d’objectes com a electrodomèstics que estan deteriorats, màquines fora de funcionament, parts de computadores desactualitzades, escombraries, enderrocs i deixalles de jardineria. Igual que mobles vells, estris, catifes, roba, teles, taulons, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Tot és portat fins a abocadors que posseeixen l’autorització o punts verds, amb la finalitat de ser reciclats i evitar així, el dany en el medi ambient. D’altra banda, buidat de pisos en Les Masuques està disponible els 365 dies de l’any i pot realitzar buidatges en casos d’urgència, en menys de 24 hores.

Així mateix, estan homologats i compten amb tots els certificats, requisits i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament. També ofereixen altres serveis de forma secundària, com a neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser prèviament sol·licitats.

Pel que fa als costos, cada servei o assistència de buidatge representa el pagament d’una suma específica, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat i fan lliurament de la factura, quan culminen els seus serveis.

Per obtenir el pressupost, solament ingressa a la pàgina i completa el formulari. També és vàlid comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Les Masuques. Sense importar la via triada, en totes elles el personal li atendrà de la millor forma i respondrà qualsevol dubte o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button