Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Llorenç D´Hortons

Realitzar una desocupació pot ser una labor no gaire senzilla, així que el millor és contractar els serveis d’una empresa especialitzada, en aquest cas buidat de pisos Sant Llorenç D´Hortons és la millor. Són un grup de professionals amb un important sentit de la responsabilitat i el compromís.

Acudeixen amb puntualitat fins al lloc on siguin sol·licitats, aquests poden ser cases, pisos, oficines, pensions, xalets, parcel·les, restaurants, col·legis, hotels i bars. Així com també naus industrials, fàbriques, empreses vàries i hospitals. Aquesta gran amplitud de servei es deu a l’excel·lent equip pel qual estan conformats.

buidatge de pisos

Un grup d’experts molt bé capacitats que a tot moment ofereixen atenció directa i personalitzada per respondre a totes les sol·licituds dels seus clients i al mateix temps, poder resoldre qualsevol dels inconvenients que sorgeixin en el procés. Estan homologats i treballen els 365 dies de l’any, fins a buidar en menys de 24 hores en casos d’urgència.

Quant als objectes que retiren, destaquen els mobles vells, electrodomèstics danyats, taulons, estris, catifes, roba i teles. També parts de components electrònics que estan desactualitzades, màquines fora de funcionament, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Ressalta l’acció de caràcter ambiental per part de buidatge de pisos a Sant Llorenç D´Hortons, doncs s’encarrega de portar tots els objectes que retira fins a punts verds o abocadors que posseeixin l’autorització per a aquesta fi. Allí reben el tractament adequat perquè finalment puguin ser reciclats.

També realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que aquestes són assistències extra i han de ser sol·licitades de forma prèvia. Pel que fa als preus, buidats de cases a Sant Llorenç D´Hortonsofrece els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. També lliuren la factura corresponent, una vegada culminen la prestació dels seus serveis de buidatge.

Per accedir al pressupost, que a més és personalitzat, solament fa falta ingressar al seu lloc web i allí completar el formulari, subministrant la informació indicada. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sant Llorenç D´Hortons, 08791.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button