Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cabrils

Contacta immediatament a buidatge de pisos Cabrils, ells s’encarregaran de desocupar la teva propietat en el menor temps possible, amb els millors resultats i preus. Són garantia d’un treball professional, el seu equip és el més capacitat i a tot moment busquen el benefici dels seus clients.

Per exemple, ofereixen una atenció directa i personalitzada, doncs permet al client rebre l’atenció i l’assessoria que requereixen. Com a pas principal, fan lliurament del pressupost, amb base en totes les necessitats o exigències dels seus usuaris. Per a això solament s’ha d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari.

També posen a la teva disposició els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i les seves oficines situades a Cabrils, 8348. Allí el personal sempre està disposat a respondre qualsevol pregunta i aclarir dubtes.

Cal destacar, estan homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos necessaris segons les exigències de les lleis i els ajuntaments. També tenen capacitat de realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais que buidat de pisos a Cabrils desocupa pisos, oficines, cases, xalets, habitacions, garatges, restaurants, hotels, col·legis, fàbriques, naus industrials i empreses vàries. De tots aquests realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts d’ordinadors i màquines fora de funcionament.

També estris, catifes, teles, roba, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Ressalta que la mateixa empresa porta tot fins a punts verds perquè siguin reciclats, això permet cuidar i preservar el medi ambient.

Cal destacar, quan es realitzin reformes d’obres, es produeixin incendis, inundacions o es presenti la síndrome de Diògenes, es poden contractar els serveis de buidatge d’aquesta excel·lent empresa. De forma secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb els millors resultats i prèvia sol·licitud.

Pel que fa als preus, cadascun dels serveis que els clients sol·liciten, representa el pagament d’una tarifa determinada, no obstant això, tots els preus són els més econòmics de tot el mercat. També ressalta la seva responsabilitat en aquest punt, doncs quan finalitzen la feina de casa, lliuren als seus clients la corresponent factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button