Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Calaf

Per a buidatge de pisos a Calaf no existeix algun immoble impossible de desocupar, doncs para això són els millors. Sí la teva propietat és gran o petita, si tens molts o pocs objectes a retirar, per a ells no importa, ho faran de la millor manera. Si vols resultats de qualitat, no hi ha dubte que has de contractar-los.

Són una empresa de buidatge completament homologada, que compta amb els permisos i certificats corresponents. Estan per servir-te els 365 dies de l’any, i fins i tot realitzen buidatges en menys de 24 hores, per cobrir situacions d’urgència. Això es deu al fet que el seu personal està molt bé capacitat i cada tasca compta amb un grup assignat.

El seu primer objectiu és atendre als seus clients de forma integral i brindar-los la millor atenció i assessoria. Quant als espais que buiden, es troben cases, oficines, habitacions, pensions i xalets. També, naus industrials, fàbriques, restaurants, locals comercials, bars, col·legis, entre uns altres.

buidatge pisos calaf

D’aquests diferents espais retiren mobles vells, andròmines, estris, roba, catifes, electrodomèstics, maquinària fora de servei, enderrocs, escombraries, plàstic, fusta, cartró, ferro i paper. És de summa importància esmentar, que tot això és portat fins a punts verds on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclat, així s’eviten els danys al medi ambient.

De manera secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura. Cal destacar, que això resulta meravellosos, quan es desitja llogar o vendre, igual que en casos on es produeixin incendis, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes que tracta de l’acumulació sense control d’objectes.

Però el millor tret de buidatge de pisos a Calaf, és que a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, totes les tarifes o preus són els més econòmics del mercat. Ressaltant la relació entre servei de qualitat pel menor cost.

Si desitges tenir el teu pressupost, pots fer-ho emplenant el formulari que es troba a la seva pàgina web. També cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitant les oficines situades a Calaf, 08280. Per qualsevol de les vies, rebràs la millor atenció i tot el personal respondrà a les teves inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button