Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Calella

Realitza ja el teu buidatge de la mà dels millors, som buidatge de pisos a Calella, l’empresa número 1 en tot el sector. Això es deu a la nostra àmplia trajectòria i anys d’experiència, en suma a la qualitat del nostre servei i resultats excel·lents.

Solament n’hi ha prou amb contactar-nos i immediatament ens dirigim amb puntualitat fins a qualsevol propietat, doncs el nostre equip de professionals molt bé capacitats posseeix les eines per respondre a qualsevol necessitat. En aquest sentit, realitzem el buidatge de cases, pisos, oficines, habitacions, xalets, garatges, parcel·les i pensions.

També naus industrials, restaurants, locals comercials, bars, hospitals, hotels, empreses vàries i fàbriques. Quant als materials o objectes que retirem es troben andròmines, roba, catifes, estris, teles, deixalles de jardineria, mous i taulons. Igual que parts de computadores desactualizadas, electrodomèstics danyats i màquines fora de servei.

buidatge pisos calella

Tot té una destinació amigable amb l’ambient, doncs en buidatge de pisos a Calella ens encarreguem d’evitar qualsevol dany a l’ecosistema i para això portem tot fins a punts verds o abocadors perquè siguin reciclats.

Al mateix temps, som una empresa de buidatges homologada amb tots els certificats i permisos necessaris. Treballem els 365 dies de l’any i si així ho necessites, podem dur a terme el teu buidatge en menys de 24 hores, per atendre qualsevol situació d’urgència.

Com a serveis secundaris podem realitzar tasques de neteja, desinfecció i pintura perquè el seu espai llueixi en les millors condicions i si desitja llogar o vendre, les negociacions siguin encara més ràpides. També estem en casos de reformes d’obres, la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions.

Pel que fa als costos, oferim els preus més econòmics de tot el mercat, també fem lliurament de la factura, una vegada s’acabin les nostres labors en el lloc. Si desitges, et proporcionem el pressupost, solament has d’ingressar a la nostra pàgina web i allí completar el formulari.

També comptem amb les línies telefòniques93 450 37 48 ou 627 29 86 46, o si prefereixes pots visitar-nos de forma directa en les nostres oficines situades a Calella, 08370. Allí estarem esperant-te per atendre’t i respondre a qualsevol de les teves preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button