Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Calldetenes

A vegades es fa necessari el desallotjament d’immobles, això pot ser una tasca realment àrdua, considerant la gran quantitat d’objectes que s’han de retirar. Aquests poden ser molt pesats i difícils de mobilitzar. Però ja no hi ha de quin preocupar-se, per a això es pot comptar amb el servei de buidatge de pisos a Caldetenes.

Ells són una empresa sense igual, compten amb tot el coneixement necessari, des de la capacitació del seu personal fins a totes les eines per a cada treball. Com si fos poc, són un grup completament homologat i certificat, són els millors professionals, així que brinden la confiança que garanteix un treball de qualitat.

Ells poden dur a terme el buidatge a qualsevol espai, com a habitatges, locals comercials, fàbriques, restaurants, col·legis, garatges. En fi, qualsevol espai que el client requereixi. No importa si la quantitat d’andròmines a retirar és enorme, o fins i tot, si es tracta de solament una habitació. La recollida de mobles a Caldetenes compleix amb qualsevol exigència.

Per exemple, es porten mobles, electrodomèstics, computadores, màquines que estan fora de servei, enderrocs d’obres, deixalles de jardins, paper, cartró, ferro entre uns altres. El millor és que aquest servei de buidatge es realitza al millor preu del mercat. Encara que cada prestació té el seu propi cost, els preus són inigualables i no tenen competència.

buidatge pisos calldetenes

No importa el moment en què requereixi d’un servei de buidatge de pis o qualsevol establiment, doncs ells estan disponibles els 365 dies de l’any, les 24 hores. Així que si es tracta d’urgència, mai serà un problema. Tampoc ha de preocupar-se pel parador de totes les andròmines o objectes.

Això es deu al fet que l’empresa compta amb un adequat tractament, tots van als llocs indicats per al seu tractament ecològic. Doncs, l’empresa compleix amb les normatives corresponents i posseeixen els permisos reglamentaris. Si desitja contactar-nos, pot dirigir-se a les nostres oficines a Caldetenes, 08506.

Per a la seva major comoditat, pot consultar el seu propi pressupost, ajustat a les seves necessitats, completant el formulari a la nostra pàgina web. Allí li donarem la informació completa. O si prefereix, també posem a la seva disposició els nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Som una empresa confiable, responsable, professional i eficaç.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button