Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Callus

Cada vegada que pensis en el buidatge de la teva propietat, immediatament acudeix a les assistències de buidatge de pisos Callus. Ells són una empresa professional, eficient i responsable, al servei dels seus clients a qualsevol moment que així ho requereixin. La seva gran qualitat, experiència i trajectòria els fan el número 1 de tot el sector.

En afegiment, a la seva vocació de servei, que sempre busca brindar la millor atenció a tots els seus clients. Per això els aporten assessoria, respatller i els proporcionen un pressupost concorde a les seves necessitats, el qual pot ser obtingut, amb solament ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari que allí es troba.

Seguidament, es dirigeixen fins a la casa, pis, oficina, habitació, pensió restaurant, bar, hospital, col·legi, entre altres. Allí realitzen el retir de neveres, rentadores, assecadores o qualsevol altre electrodomèstic que estigui danyat, igual que màquines fora de servei com a aires condicionats.

També, mobles, estris, enderrocs, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró. Cal assenyalar, que buidat de pisos en Callus és una empresa completament homologada, que posseeix tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament.

buidatge de pisos

Al seu torn, estan disponibles els 365 dies de l’any, així que si en algun moment necessites un buidatge d’urgència, ells estan en la disposició de realitzar-ho en menys de 24 hores, sense causar inconvenients o molèsties als veïns.

Altres maneres d’obtenir informació dels serveis de buidatges d’aquesta meravellosa empresa i també el pressupost, solament has de cridar a les línies telefòniques que ofereixen per a tu, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si prefereixes, pots dirigir-te fins a les seves oficines situades en Callus, 08262. Allí tot el personal respondrà als teus interrogants i inquietuds.

Un altre punt a destacar d’aquest grup de buidatge, és que una vegada finalitzin els seus treballs, fan el lliurament de la corresponent factura als seus clients. També realitzen labors de neteja i desinfecció, però el seu millor atribut és que tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació ha de ser completament pagada.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button