Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Camps

A qualsevol moment que necessitis desocupar el teu immoble, comptes amb un aliat, ells són buidatge de pisos a Camps. Són la millor l’empresa per a aquesta labor, doncs són un grup de professionals qualificats sempre disposats a brindar els seus serveis de la millor forma possible.

Per començar, estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents al marc de les normes i els ajuntaments. Sempre es preocupen per respondre a totes i cadascuna de les necessitats dels seus clients, fins i tot si es presenta algun inconvenient, ells fan tot el necessari per resoldre-ho.

Brinden les seves assistències en espais com a cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, xalets, habitacions, garatges, restaurants, bars, col·legis, hospitals, fàbriques i naus industrials. Allí realitzen el retir d’objectes diversos com a mobles vells, neveres, assecadores, rentadores i altres electrodomèstics que estiguin danyats.

buidatge pisos camps

També, màquines com a aires condicionats que es troben fora de servei, estris, roba, andròmines, catifes, taulons i parts de computadores. Igual que restes de jardineria, enderrocs, escombraries, fusta, paper, ferro, plàstic i cartró.

D’igual manera, buidat de pisos Camps ofereix serveis extra com a neteja i pintura, sempre amb resultats de primera. Cal destacar, que cada prestació representa una suma que ha de ser cancel·lat, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics i accessibles del mercat.

Per accedir a un pressupost, solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web, allí ofereixen un formulari a completar. També és vàlid comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Camps.

Destaquen altres avantatges quant a contractar aquesta empresa, es tracta del seu servei que està disponible els 365 dies de l’any. Finsi tot tenen capacitat de realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. També, fan lliurament de la corresponent factura com a mostra de la seva responsabilitat.

En el mateix ordre d’idees, ressalta que tot és portat fins a abocadors o punts verds, en els quals reben un tractament amable amb finalitats de reciclatge, d’aquesta forma no es realitza cap dany a l’ambient i es contribueix a la seva cura. En definitiva, en Camps estan els millors per buidar el teu lloc.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button