Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Bondia

La millor decisió és acudir al suport d’una empresa, quan es tracta de desocupar algun espai, doncs ells s’encarreguen de cada detall i ho resolen tot en el menor temps possible. Tal és el cas de buidatge de pisos a Can Bondia.

Ells es dirigeixen cap a qualsevol propietat sense importar les seves característiques, específicament atenen cases, pisos, xalets, oficines, parcel·les, habitacions, restaurants i bars. També empreses de tot tipus, naus industrials, fàbriques, hospitals, hotels i col·legis. En tots ells realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics i parts de computadores que estan desactualitzades.

També, màquines fora de servei, taulons, andròmines, estris, roba, catifes, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Però a més d’aquesta gran capacitat de buidar diferents llocs, buidat de pisos en Ca Bondia és una empresa homologada que posseeix tots els certificats i permisos segons les normatives legals.

buidatge pisos can bondia

Així mateix, ofereixen una excel·lent atenció directa i personalitzada, que fa sentir als seus clients tranquils i en confiança. Fins i tot, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores.

D’igual forma, duen a terme serveis de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. Si es tracta de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes també ofereixen els seus excel·lents serveis de buidatge.

És important esmentar, tots els objectes retirats són reciclats, per a això buidat de cases en Ca Bondia s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors. Tot això permet ajudar a conservar el medi ambient i incentivar a la seva cura.

En el mateix ordre d’idees, els seus preus són els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada per complet. Com a mostra del seu compromís, fan lliurament de la factura corresponent, quan finalitzen els treballs.

cal destacar, es pot fer la sol·licitud del pressupost i ells ho realitzen amb base en les necessitats personals, per a això solament cal ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. També es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Ca Bondia.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button