Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Bou

Si hem de pensar en un buidatge pel trasllat per rutes llargues, preocupa quant podria costar. Vol aconseguir serveis de buidatge econòmics dins i fora del territori provincial. No ho pensi més en buidatge de pisos a Can Bou som experts certificats. Facilitem tots les labors necessàries, fins i tot realitzem treballs de neteja i pintura.

No importa la ubicació del local a buidar, el nostre personal es trasllada fins a ell. En poc temps ens encarreguem de retirar tot el que el client desitgi, mobiliari, equips danyats, enderrocs o escombraries. No importa la quantitat que sigui, comptem amb l’equip necessari i els vehicles adequats per transportar tot el rebutjat.

Igualment no haurà de preocupar-se per la destinació final dels materials retirats. Ja que ens encarreguem de portar tot sigui possible a punts de reciclatge. La resta de materials es porten a abocadors degudament autoritzats. El que garanteix que no causaran cap problema de contaminació ambiental. En Buidatge de pisos en Ca Bou ens preocupem per cuidar l’ambient.

buidatge pisos can bou

Després de buidatge, oferim el servei de neteja, amb el qual el pis o local quedarà impecable. Igualment oferim el servei de pintat, per retocar i donar colorit a les parets. Així la seva oficina, local comercial o nau industrial estarà llest per a nous inquilins o per a l’ús que se li vulgui donar.

Comptem amb tarifes realment econòmiques que s’ajusten a les necessitats dels clients. Sol·liciti el seu pressupost a través del formulari situat al nostre portal web www.vaciadoseconomicos.com o pels telèfons corporatius 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Estarem gustosos d’atendre-li i assessorar-li en les seves necessitats de buidatge de locals.

Li lliurarem un pressupost tancat i invariable. Perquè pugui gaudir del millor servei de buidatge de pisos, oficines i locals comercials i naus industrials. Som una empresa responsable, seriosa i certificada amb experiència comprovada, a més tots els nostres treballs són garantits.

Estem situats en Ca Bou, 08784, som una empresa de buidatge responsable i segura, legalment constituïda, que compta amb els permisos legals. Per transportar qualsevol tipus de deixalles i materials no perillosos. A més es lliura factura original pels treballs i serveis realitzats.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button