Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Branques

Desfer-se d’objectes pesats, danyats o fora de funcionament pot ser una miqueta complex, això significa que buidar un espai no és tasca senzilla. Però existeixen maneres de simplificar-ho i una d’aquestes és buidatge de pisos a Can Branques, ells són una empresa molt bé establerta que es dedica a brindar serveis en aquesta àrea.

Quant a les característiques o quantitat dels objectes, no hi ha limitacions perquè ells ofereixin el servei. Tampoc les raons del buidatge, doncs s’encarreguen del retir de mobles, electrodomèstics danyats, catifes, roba, tela, màquines en desús, andròmines velles, escombraries i enderrocs produïts per inundacions, incendis i reformes d’obres. També deixalles resultants del treball de jardineria, cartró, fusta i plàstic.

Buidatge de pisos Ca Branques, tenen la capacitat d’atendre diferents tipus de clients en pisos, oficines, cases, habitacions i garatges. També en restaurants, fàbriques, naus industrials, bars, xalets, hospitals, hotels, col·legis i empreses vàries. Així mateix, la seva atenció és completament especialitzada i estan disponibles a qualsevol moment que se’ls necessiti, sense importar el dia.

buidatge pisos can branques

També ofereixen servei de neteja, desinfecció i pintura per deixar tot com a nou. És important precisar que són una empresa de buidatge completament homologada, amb tots els certificats i permisos legals.

Quant a la destinació dels objectes que extreuen, ressalta la responsabilitat ambiental de buidatge de cases Ca Branques, doncs es preocupa pel tractament dels materials. És a dir, que porten tot fins a punts verds per al seu reciclat o reutilització i així evita l’impacte negatiu en el mitjà.

Entre altres coses, lliuren la factura pel servei de buidatge prestat. Pel que fa als costos, totes les prestacions representen un preu específic, encara que d’igual forma són els més baixos i econòmics.

Per obtenir la cotització, els passos són molt fàcils. En primer lloc, es pot visitar les oficines situades en Ca Braques o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. En suma, es pot ingressar a la seva pàgina web, en ella ofereixen un formulari per completar amb informació específica atenent les seves necessitats. Aquesta última és l’opció més simple, encara que totes són igualment efectives.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button