Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Corominas

Deixa a un costat les preocupacions i obtingues el teu buidatge en el menor temps possible, doncs amb buidatge de pisos Can Corominas tot és simple. Solament has de contactar-los i ells s’encarregaran de tot, a més són garantia d’un treball de qualitat i resultats satisfactoris.

Per començar, sol·licita el teu pressupost, pots fer-ho des de la teva casa o oficina, solament ingressa a la seva pàgina web i allí completa el formulari. Ells usaran la informació que proporcions per realitzar-ho amb base en les teves necessitats. També pots comunicar-te a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines, que estan en Ca Corominas.

Seguidament, es dirigeixen fins a la teva propietat amb la puntualitat que els caracteritza, poden ser cases, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, restaurants, bars i hotels. També presten el seu servei en col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques.

Quant al tipus d’objectes que extreuen, es destaquen els mobles vells, electrodomèstics com a neveres i assecadores que estiguin danyades i màquines fora de funcionament, com a aires condicionats. També taulons, estris, roba, catifes, andròmines, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

buidatge pisos can corominas

D’altra banda, entre les característiques que defineixen a buidatge de pisos en Ca Corominas es troben la seva excel·lent atenció al públic, doncs busquen el tracte directe i personalitzat amb cadascun dels clients. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i si es tracta d’algun buidatge en situació d’urgència, ells poden resoldre-ho en menys de 24 hores.

Cal destacar, que són una empresa de buidatges que compta amb les certificacions i permisos necessaris, així que estan homologats. També ofereixen algunes assistències, encara que de caràcter secundari com a neteja i pintura. Si es tracta d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes o simplement reformes d’obres, també tenen la capacitat de dur a terme la desocupació.

És de summa importància, fer esment als seus grandiosos preus, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb una xifra determinada, tots els preus són els més econòmics de tot el mercat. Fins al lliurament de la factura quan culminen la feina de casa.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button