Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Gras

Si busca una empresa seriosa, confiable, qualificada, i completament legal per retirar el que desitgi i realitzar la seva neteja. Llavors buidatge de pisos a Can Gras és justament l’empresa que vostè està buscant. Comptem amb personal altament capacitat per realitzar els treballs i cobrir les seves necessitats en tot el relacionat amb buidatge d’immobles.

Igualment comptem amb un servei d’urgències. A través del com garantim un servei de qualitat que respondrà a les seves urgències en menys de 24 hores. No tenim cap inconvenient a ajudar-ho en qualsevol dia de l’any. Sense importar que sigui cap de setmana o firat, ja que estem totalment compromesos amb la seva comoditat i el nostre servei.

Buidatge de cases en Ca Grases prestem serveis per a qualsevol tipus de local, sense importar les condicions en què es trobi, o la seva grandària. Som experts a retirar qualsevol objecte o material que vostè desitgi, ja siguin mobles, enderrocs o qualsevol un altre. Així que no haurà de preocupar-se per desfer-se de cap d’aquestes coses.

buidatge pisos can gras

Tampoc haurà de preocupar-se per la destinació final de les mateixes. Ja que tot és seleccionat per ser portat a un centre de reciclatge o a un abocador degudament autoritzat. Igualment pot contractar el nostre servei de neteja perquè tot el local quedi impecable. O el servei de pintura de parets interiors i exteriors.

Els nostres preus són molt assequibles i s’ajusten a qualsevol pressupost. Les tarifes s’ajusten a la grandària i la condició de la residència o local on es realitzi el treball. Així com també la quantitat d’objectes que es retirin. Recordi que no importa si són poques coses de les quals vulgui desfer-se. Ja que nosaltres estarem disposats a ajudar.

És important ressaltar que buidat de pisos en Ca Gras som una empresa responsable, legalment constituïda i homologada, que compta amb tots els permisos necessaris. Els nostres treballs són garantits i lliurem factures per cada treball que realitzem.

Ens trobem en el municipi Ca Gras, codi postal 08140. Per a qualsevol informació que necessiti comuniqui’s amb nosaltres pels telèfons 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Comuniqui’s amb nosaltres quan ho desitgi ja que estarem disposats per a vostè realitzant un servei de buidatge de qualitat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button