Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Manent

Amb el desallotjament dels inquilins, poden quedar alguns dels seus objectes o pertinences en els immobles, això ha de ser eliminat per a les negociacions de propers lloguers o fins i tot vendes. Perquè tot resulti de la forma esperada, gens millor que contractar els serveis buidatge de pisos Ca Manent.

Ells es dirigeixen fins a oficines, cases, pisos, pensions, locals comercials, habitacions, garatges, parcel·les, xalets, hospitals, hotels, fàbriques i naus industrials. Aquesta capacitat d’atendre el buidatge de diferents espais es deu al fet que són un grup de professionals i experts en aquest camp. Retiren mobles vells o deteriorats, roba, catifes, trasts, teles, estris, electrodomèstics danyats i màquines de servei.

També, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, fusta, plàstic, paper, ferro i cartó. Cal destacar, que buidat de pisos en Ca Manent és una empresa homologada, degudament certificada, ja que posseeix els requisits i permisos necessaris. També presten alguns serveis extra quant a tasques de neteja i pintura, si el client així ho desitja, encara que han de ser prèviament sol·licitats.

buidatge pisos can manent

Es fan presents en situacions d’incendis, inundacions i la coneguda síndrome de Diògenes. Com si fos poc, estan en total disposició els 365 dies de l’any, si es tracta d’algun buidatge d’urgència, ells poden dur-ho a terme en menys de 24 hores.

Per un altra part, es destaquen per la seva responsabilitat amb el medi ambient, doncs porten tots els objectes retirats fins a abocadors que posseeixen l’autorització necessària. En defecte d’això, fins a punts verds perquè rebin un tractament adequat, amb l’objectiu d’impedir una influència danyo en el medi ambient.

Un dels punts més ressaltants d’aquesta empresa de buidatge és que realitzen el pressupost amb base en les necessitats dels clients. Solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. També, és vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Ca Manent.

És important esmentar cada prestació o servei ha de ser cancel·lat, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del sector. Són sens dubte els millors a prestar aquest tipus de servei.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button