Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Roca

Si es troba buscant alguna estratègia per retirar tota la immobiliària, trasts i fins a objectes inservibles del seu local comercial, empresa, pis, restaurant, hotel, xalet o qualsevol altre espai. Ja no ha de buscar més, buidatge de pisos Ca Roca és la resposta a les seves preocupacions.

Retirar els mobles, objectes en desús, enderrocs i deixalles és un treball ardu. Sempre cal buscar a les persones idònies que s’encarreguin d’això. No obstant això, permetre l’entrada a estranys, dins dels seus espais pot ser alguna cosa que causi certa desconfiança. Però això s’acaba quan es tracta de buidatge de pisos en Ca Roca.

Som una empresa completament transparent, responsable i professional. Fins i tot, això pot ser comprovat, doncs posseïm l’homologació, certificacions i permisos corresponents, que ens permeten estar al dia amb tot el compliment de la llei. Retirar de la millor manera tots els objectes dels seus espais, és el nostre principal objectiu, sigui per vendre o llogar.

buidatge pisos can roca

Sense causar cap tipus de danys al lloc i sense haver de causar molèsties als veïns. Tenim en el nostre equip personal altament capacitat per a cada tasca. Doncs no solament retirem els mobles, també descartem tots els enderrocs que resulten d’inundacions, incendis, reformes i termes d’obres.

Com si fos poc, en buidatge de locals en Ca Roca posem a la seva disposició serveis de neteja i pintura, si així vostè ho desitja. Perquè els seus espais quedin completament presentables i llests per tornar a usar. Cada servei representa un preu específic però molt just i econòmic.

Si desitja conèixer el pressupost de la retirada de mobles del seu local, solament ha de dirigir-se a les nostres oficines en Ca Roca, 08225. Fins i tot, ens preocupem per la seva comoditat i si li agrada també pot accedir a la cotització, a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Si prefereix, també pot omplir el formulari a la nostra pàgina web i en poc temps li enviarem els costos. Així que no hi ha per què buscar més, buidat de pisos en Ca Roca és la solució als seus problemes. En qualsevol dia de l’any i les 24 hores, li oferim un servei personalitzat i en poc temps.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button