Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Rosell

Si estàs pensant a desocupar la teva propietat, fes-ho immediatament, solament has de contractar els excel·lents serveis de buidatge de pisos Ca Rosell. Ells són una empresa amb anys d’experiència i una gran trajectòria, són fins i tot el grup capdavanter d’aquest sector. Realitzen el treball en temps rècord i amb resultats realment satisfactoris.

Per a ningú és un secret per permetre que estranys entrin a una propietat, pot ser de certa forma incòmode. No obstant això, amb buidatge de pisos en Ca Rosell, això mai és un problema, ells són un grup de professionals amb excel·lent capacitació, són sempre amics en qui confiar.

Durant tot el procés es preocupen per brindar a cadascun dels seus clients, atenció personalitzada i l’assessoria que requereixen. A més es poden sol·licitar els 365 dies de l’any i duen a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Cal destacar, compleixen amb cada requisit, certificat i permís que exigeixen les lleis i els ajuntaments, així que estan homologats.

buidatge pisos can rosell

Ara bé, els objectes que extreuen són mobles vells, andròmines, taulons, catifes, roba, estris i deixalles de jardineria. També, electrodomèstics, parts de computadores i màquines fora de servei, fins a materials com a paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.

Tot és extret de cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, restaurants, bars i locals comercials. Hospitals, hotels, col·legis, naus industrials i fàbriques són uns altres dels espais on l’empresa realitza els seus treballs.

Un gran punt a favor és que buidats de cases en Ca Rosell, s’encarreguen de portar tot fins a punts verds, perquè sigui reciclat. És a dir, que tenen un gran compromís quant a la cura i conservació del medi ambient.

També tenen capacitat de realitzar buidatges en situacions on es presenti la síndrome de Diògenes, inundacions, incendis o es duguin a terme reformes d’obres. Quant als seus preus són els més econòmics de tot el sector, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat.

Ja pots sol·licitar el teu pressupost amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Ca Rosell.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button