Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Sisplau

Requereixes d’un buidatge? La solució la pots trobar en buidatge de pisos Can Sisplau, ells són una empresa especialitzada, que ofereix la millor atenció a tots els seus clients i fa els treballs en el menor temps possible.

D’igual forma, estan homologats, ja que compten amb tots els certificats, requisits i permisos que ofereixen les lleis i els ajuntaments. S’enfoquen en l’atenció personalitzada i estan disponibles els 365 dies de l’any. Fins i tot, són els candidats perfectes quan es tracta de buidatges d’urgència, doncs tenen capacitat de dur-los a terme en menys de 24 hores.

Així mateix desocupen llocs com a cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, garatges i habitacions. També restaurants, locals comercials, hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de diversos tipus.

buidatge pisos can sisplau

Els objectes que buidat de pisos en Ca Sisplau extreu són andròmines, estris, deixalles de jardineria, mobles vells, catifes, teles i roba. A més de paper, plàstic, fusta, cartó, enderrocs, escombraries, parts de computadores, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament.

És important precisar que també compten amb alguns serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura. Tot és realitzat amb materials de primera i resultats de qualitat. Això resulta ideal si es desitja vendre o llogar l’espai. Com si fos poc, també acudeixen per realitzar buidatges en casos d’incendis i inundacions.

Així com també si es manifesta la síndrome de Diògenes o si s’efectuen reformes d’obres. Buidatge de locals en Ca Sisplau té els preus més econòmics de tot el mercat i fa lliurament de la factura, durant la fi dels seus treballs.

Sol·licita ja el teu pressupost, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i completar el formulari amb la informació que allí indiquen. O si ho prefereixes també pots optar per altres opcions com les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, igual que visitar directament les seves oficines situades en Ca Sisplau. No esperis més i buida el teu espai de la mà dels millors, amb resultats insuperables i preus sense igual.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button