Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Via

Situats a Catalunya, som buidatge de pisos a Can Via una empresa totalment confiable. Que a més té un personal altament qualificat, així com també tot el necessari per brindar un servei excel·lent. Som una empresa de buidatge certificada, així que el nostre servei és de total qualitat i està cent per cent garantit.

Duem a terme diferents serveis, els quals li seran de molta ajuda. Ja sigui que necessiti desfer-se d’uns mobles vells, o d’alguns enderrocs. No haurà de bregar amb aquests pesats objectes, ni tampoc preocupar-se per rebutjar-los. Ja que el nostre personal farà tot això per vostè. Fins i tot també prestem servei de neteja i pintura.

El nostre servei és ideal per recuperar habitatges que han estat llogades, i estan en males condicions. Ja que som especialistes en la recuperació d’espais. Treballem amb tot tipus d’habitatges, sense importar la seva grandària, en què condició es trobi o on estigui situada. Ja que el nostre personal es traslladarà al seu domicili.

buidatge pisos can via

Recordi que no solament treballem amb habitatges, doncs també prestem un servei per a comerços i empreses. Realitzem servei de buidatge per a oficines i locals de qualsevol tipus. Com per exemple restaurants, bars, consultoris, dipòsits, tendes, barberies o qualsevol un altre.

En buidatge de pisos en Ca Via estem totalment compromesos amb el nostre treball, la nostra meta és la seva satisfacció. Per això complim amb tots els requisits legals per garantir que no tindrà cap inconvenient. Així mateix lliurem factures pels treballs realitzats o serveis prestats.

Si necessita desfer-se de poques coses, tampoc dubti a trucar, ja que les nostres tarifes s’ajusten a qualsevol necessitat. A més si després del buidatge necessita el servei de neteja o pintura, pot comptar amb nosaltres. Tenim personal capacitat en aquestes àrees, que en curt temps aconseguirà que el seu local quedi com a nou.

Tenim els millors preus quant a buidatge d’oficines i locals es refereix. Visiti’ns en Ca Via, 08038, els nostres telèfons són 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. No dubti a cridar si necessita un dels nostres serveis ja que estem disposats per servir-li. Som servei garantit i de la millor qualitat. No som únics, però si insuperables.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button