Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Vidal

Un buidatge no té per què semblar una tasca gairebé impossible, per a això existeixen aliats que resulten com la millor alternativa. En aquest cas, és buidatge de pisos Can Vidal, doncs ells són la via perquè tot el procés sigui reeixit i els resultats encara millors. Són l’empresa capdavantera en el sector i raons no fan falta.

En primer lloc, són amos de tots els requisits, certificats i permisos corresponents que exigeixen les normatives i ajuntaments, és a dir, són una empresa de buidatge homologada. El seu personal és un equip de professionals amb una capacitació excel·lent, fins as divideixen en grups específics per a cada tasca.

Presten els seus serveis en cases, oficines, pisos, xalets, garatges, pensions, parcel·les, col·legis, hospitals, hotels, fàbriques, restaurants, naus industrials, col·legis, bars i empreses vàries. Quant als objectes o articles que retiren es troben mobles vells, electrodomèstics danyats o que no funcionen, roba, catifes, teles, andròmines, estris i màquines danyades.

buidatge pisos can vidal

És important esmentar, tot és portat fins a punts verds o abocadors per al seu reciclat, per evitar danys en el medi ambient. El servei de buidatge de pisos Ca Vidal, està a completa disposició dels seus clients, els 365 dies de l’any, fins i tot fan buidatges en menys de 24 hores. Com uns altres dels seus serveis, ressalten les labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que de manera secundària.

Quant a les tarifes, cada assistència de buidatge sol·licitada ha de ser cancel·lada, no obstant això, tots els preus són els més baixos del mercat. Una vegada finalitzats els treballs, l’empresa fa lliurament de la corresponent factura.

Com a mostra de la seva assistència directa i personalitzada, brinden assessoria, respatller i el pressupost o cotització segons les exigències i necessitats personals. Solament es tracta d’ingressar a la pàgina web i omplir allí el formulari, subministrant la informació que allí demanen.

Com altres opcions ofereixen els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, encara que també resulta vàlid dirigir-se fins a les oficines situades en Ca Vidal. En totes les vies de comunicació, el personal sempre està disponible per brindar la millor atenció i donar resposta a qualsevol dubte o interrogant que pugui tenir.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button