Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Canet de Mar

Oblida d’una vegada per sempre aquesta complexa llista de preparatius i solament contacta a buidatge de pisos Canet de Mar, ells s’encarregaran de la desocupació de la teva propietat, són garantia del millor treball i els preus més baixos. Són una empresa sòlida, molt bé establerta, responsable i especialista per prestar els serveis d’aquest tipus.

Estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris, ajustats a les normatives de les lleis i l’ajuntament. Així mateix, el seu equip està conformat per professionals de qualitat, els qui sempre estan disposats a servir i prestar la millor atenció, de forma personalitzada.

Fins i tot, poden dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència i treballen els 365 dies de l’any, sempre amb la millor disposició. Ara bé, els espais que desocupen són pisos, oficines, cases, habitacions, parcel·les, pensions, garatges, bars, col·legis, restaurants i locals comercials.

buidatge pisos canet de mar

Així com també espais de major grandària, sent aquests hotels, hospitals, fàbriques, naus industrials i empreses de diferent tipus. Els objectes que retiren amb mobles vells catifes, teles, roba, estris, objectes i electrodomèstics. També màquines que estan fora de funcionament, parts de computadores, enderrocs i escombraries.

D’igual manera els materials com a paper, cartó, ferro, plàstic i fusta. Quant a la destinació de tots aquests objectes, destaca que buidat de cases a Canet de Mar s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors amb la corresponent autorització. Allí són sotmesos a tractaments amables i finalment són reciclats, aquesta pràctica permet contribuir amb la cura del medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos a Canet de Mar és una empresa integral i molt completa, doncs també ofereixen alguns serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura. Com si fos poc, poden ser contractats per realitzar buidatges en casos d’inundacions i incendis igual que quan es presenta la síndrome de Diògenes o es manifesta la síndrome de Diògenes.

Els seus preus són els més econòmics i es pot sol·licitar el seu pressupost amb solament omplir el formulari que està a la seva pàgina web. A més cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines situades a Canet de Mar, 08360.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button