Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Canoves

El millor servei de buidatge, a l’altura de qualsevol situació solament ho pot oferir buidatge de pisos Canoves. Ells són una empresa excel·lent, amb la millor atenció, personal especialitzat, les millors assistències i el preu més baix. Són l’opció perfecta quan vulguis llogar, vendre, reformar o simplement buidar per qualsevol raó.

Per a ells no existeixen reptes que no puguin conquistar, duen a terme el buidatge en pisos, cases, oficines, xalets, pensions, restaurants, bars, col·legis, naus industrials, entre altres. D’allí retiren mobles vells, parts d’ordinadors, electrodomèstics i maquinària que estiguin deteriorats.

Igual que estris, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, ferro, plàstic, fusta, cartró i paper. És necessari esmentar, la importància que buidat de cases en Canoves li atorga a cura de l’ambient, per aquesta raó porten tots els objectes extrets fins a punts verds o abocadors on són tractats amb els procediments indicats.

Finalment, aquests són reciclats i així s’evita causar algun dany negatiu en el medi ambient. Entre altres coses, estan homologats, així que compten amb tots els certificats i permisos corresponents. Uns altres dels seus beneficis és que es fan presents en cas d’incendis, inundacions, reformes d’obres i síndrome de Diògenes.

De la mateixa manera, acudeixen al pis en qualsevol dels 365 dies que així se’ls sol·liciti. De fet realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores, sense inconvenients i sense molestar als mateixos clients o als seus veïns.

buidatge de pisos

Com a assistències secundàries, realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura, apropiats en certes ocasions, ells ho realitzen amb prèvia sol·licitud. També, ofereixen assessoria prèvia i fan lliurament del corresponent pressupost, solament fa falta ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari.

Altres alternatives són visitar-los de forma directa, acudint fins a les seves oficines situades en Canoves, 08445. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, en qualsevol de les vies triades, tot el personal estarà en la millor disposició d’atendre-li. Finalment, com a mostra de la seva transparència i compromís, l’empresa fa lliurament de la corresponent factura, una vegada culminin els seus treballs.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button