Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Cantalloops

Si necessites retirar de la teva propietat, objectes com a mobles, electrodomèstics, parts de computadores, roba, catifes, teles i taulons, necessites els serveis de buidatge de pisos Cantalloops. Ells són una empresa que s’especialitza en la desocupació de diferents espais amb els millors resultats.

També extreuen màquines que es troben fora de funcionament, andròmines, estris, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic i fusta. Quant als espais on acudeixen a realitzar el retir d’aquests articles, aquests poden ser cases, pisos, xalets, garatges, habitacions, pisos, bars i restaurants.

Igual que col·legis, hotels, hospitals, empreses de diferents tipus, naus industrials i fàbriques. Ara bé, entre les particularitats de buidatge de pisos en Cantalloops, és una empresa completament homologada, que compta amb cadascun dels certificats i serveis a més d’una excel·lent trajectòria i anys d’experiència.

Així mateix, el seu equip és un grup de professionals amb la millor capacitació, sempre amb la millor disposició per brindar atenció personalitzada. Estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan els seus clients estan en circumstàncies d’urgència.

buidatge pisos cantalloops

També ofereixen alguns serveis extra com a labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. Si es tracta d’alguna situació relacionada amb reformes d’obres, la síndrome de Diògenes i fins a incendis o inundacions, ells igualment estan en capacitat de dur a terme els seus treballs de buidatge.

Quant a la destinació de tots els objectes retirats, aquesta excel·lent empresa s’encarrega de tot, doncs els porta fins a punts verds o abocadors perquè siguin reciclats, és a dir, té un gran compromís quant a la cura del medi ambient.

Pel que fa als seus preus, són simplement els millors, doncs a pesar que cada acció o servei que se sol·liciti representa el pagament d’una suma determinada, totes les seves tarifes són les més econòmiques del mercat.

Així que no esperis més i sol·licita ja el teu pressupost, pots visitar-los en les seves oficines situades en Cantalloops, cridar-los als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o simplement completar el formulari que es troba a la seva pàgina web.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button