Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Capellades

Vendre o llogar un espai és un negoci molt important. Perquè aquest resulti reeixit, és necessari mostrar-ho als futurs amos o inquilins en les millors condicions, que llueixi com a nou. En aquest sentit, és vital retirar tots els elements que allí es troben. Però això pot ser un veritable mal de cap. No obstant això, buidatge de pisos a Capellades és la solució.

La nostra empresa és la líder al mercat de buidatge de pisos i això es deu a moltes raons. En primer lloc, som completament homologats i posseïm els permisos i certificats corresponents. En segon lloc, comptem amb personal capacitat per a cadascuna de les labors específiques que duem a terme.

Així mateix, els nostres serveis són bastant amplis, el buidatge cobreix una àmplia gamma que va des de deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro i fusta, enderrocs de reformes, incendis, i inundacions fins a mobles, electrodomèstics, catifes, maquinàries, entre uns altres. Estem a la disposició dels nostres clients, durant els 365 dies de l’any i a qualsevol hora.

buidatge pisos capellades

No importa si és una urgència, buidat de cases a Capellades sempre estarà allí per oferir la millor atenció personal i professional. Unes altres de les raons de la seva excel·lència, és que brindem els més baixos i econòmics preus de tot el mercat. Senzillament no tenim competència.

Tots aquests elements i el temps de treball, ens han portat a reunir un gran historial d’experiència. Parem esment a cada detall i és per això que també ens encarreguem de donar-li la fi adequada a totes les andròmines retirades. És a dir, que es porten a un punt verd on se’ls dóna el tractament correcte, que no afecta el medi ambient.

Com si fos poc, els nostres serveis es duen a terme de manera immediata i en temps rècord, per així garantir la comoditat dels nostres clients i fins a dels seus veïns. Fins i tot, estem allí si es tracta d’alguna urgència. Per accedir o conèixer el seu pressupost cridi’ns a 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

O visiti les nostres oficines a Capellades, 08786. També, pot ingressar a la nostra pàgina web i allí omplir el formulari, proporcionant informació quant a la seva sol·licitud. D’aquesta manera li enviarem la cotització.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button