Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Capolat

Sempre és ideal comptar amb una empresa de buidatge seria i responsable quan es tracti de desocupar un espai. Per exemple, buidatge de pisos a Capolat és excel·lent, doncs són una empresa que brinda el millor respatller als seus clients, a més de servei de qualitat i bons preus. A més, ocupen el lloc número 1 entre totes les empreses del sector.

Estan completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. Estan disponibles els 365 dies de l’any i si es tracta de buidatges d’urgència, també estan en total disposició per dur-los a terme en menys de 24 hores. Això es deu al fet que tot el seu personal està molt bé capacitat i són senzillament, professionals.

El seu camp de treball són les fàbriques, naus industrials, cases oficines, xalets, restaurants, habitacions, pisos, garatges, hotels, restaurants, bars, col·legis, entre uns altres. D’aquests fan el retir de mobles vells, màquines fora de servei, parts de computadora, electrodomèstics danyats, estris, andròmines, roba i catifes. També plàstic, ferro, fusta, cartró, paper, enderrocs i deixalles de jardineria.

buidatge pisos capolat

Com a servei secundari, executen labors de neteja, pintura i desinfecció. Quant a la destinació dels objectes resultants de la desocupació, buidat de pisos a Capolat també s’encarrega i est és un dels seus majors beneficis, doncs tot és portat fins a abocadors o punts verds.

En aquests espais reben el tractament adequat per ser reciclats i d’aquesta forma no causar danys ni impactes negatius en el medi ambient. En casos de reformes d’obres, síndrome de Diògenes, inundacions i incendis, també es fan presents per prestar el seu servei de buidatge.

Cal destacar, que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, no obstant això tots els seus preus són els més econòmics del mercat. Sempre atorguen respatller, assessoria i el pressupost ajustat a les necessitats, per a això solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari.

Altres formes són visitar de forma directa les oficines, situades a Capolat, 08617 o cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 i 627 29 86. En totes les vies de comunicació tot el personal espera per atendre’t de forma amable i respondre els teus interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button