Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Cardedeu

Quantes vegades s’ha preguntat com retirar tots els mobles del seu local comercial, pis o casa? No hi ha dubte, que és un treball que requereix temps i esforç. Però això ja no ha de ser un problema o causa de preocupació. La millor i més efectiva solució és buidatge de pisos a Cardedeu.

Aquesta és una empresa amb una gran experiència, excel·lència i professionalisme a l’àrea. Deixaran el seu pis sense cap d’aquests objectes que ja solament causen molèsties o requereixen d’un altre ús. Com per exemple, rentadores, televisors, mobles, computadores, màquines que no serveixen, catifes, sanitaris i fins a enderrocs.

Fins i tot, presten els seus serveis també per a col·legis, hotels, hospitals, fàbriques, naus industrials, restaurants, bars, entre uns altres. També, poden dur a terme una jornada de neteja i pintar els seus espais, si així ho desitja. Tot això és possible, gràcies a que compten amb recursos humans capacitats per a cada tasca especialment.

A més de les eines corresponents. No existeix cap problema si es tracta de buidatges d’urgència, doncs ells estan a la seva disposició, durant tots i cadascun dels 365 dies de l’any, a més de les 24 hores. Ofereixen atenció personalitzada, eficaç i puntual, doncs tenen un alt sentit de la responsabilitat, el professionalisme i el respecte cap als seus clients.

buidatge pisos cardedeu

Cal destacar, que són totalment respectuosos amb el medi ambient. Això es reflecteix que compleixen amb les normes mediambientals i porten tot el que retiren fins a punts verds, on són tractats amb mètodes ecològics i beneficis per al planeta.

Tots aquests factors s’uneixen a la seva organització i qualitat com a empresa, ja que tenen els permisos necessaris. També compten amb els certificats i homologació requerida per executar els seus serveis, de la manera correcta i en harmonia amb les lleis.

Si busca un servei de retirada de mobles de qualitat, no dubti a cridar-nos. A més, gaudirà dels millors preus del mercat. Per conèixer els preus de cada servei pot cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. De la mateixa manera, pot completar el formulari a la seva pàgina web.

Si desitja atenció més personalitzada, el seu personal li espera per atendre-li amb la major eficàcia i amabilitat, en les seves oficines situades a Cardedeu, 08440. Ja no esperi més i deixi les seves preocupacions en mans de buidatges de pisos a Cardedeu.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button