Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Cardona

Buidatge de pisos a Cardona és l’empresa indicada per desocupar qualsevol espai, no importa la seva grandària, característiques o la quantitat d’objectes a extreure.

Això es manifesta que cuiden tots i cadascun dels detalls del seu servei. S’ocupen de realitzar el treball en temps rècord, amb la finalitat d’impedir inconvenients tant per al client com els seus veïns. És important ressaltar, que estan homologats ja que compten amb els certificats i permisos

Amb buidatge de pisos a Cardona es pot realitzar el buidatge d’habitatges, pisos, xalets, col·legis, parcel·les, hospitals, naus industrials, pensions, garatges, hotels, hospitals, restaurants, bars i fàbriques. Per a aquesta àmplia capacitat de servei compten amb un gran equip de professionals amb excel·lent capacitació i sempre disposats a servir.

buidatge pisos cardona

Fins i tot, treballen els 365 dies de l’any i fins a fan desocupacions en menys de 24 hores per solucionar situacions d’urgència. Quant als objectes que retiren, es troben des de mobles vells, electrodomèstics, andròmines, estris, teles, catifes, màquines danyades o en desús fins a desaprofitaments de jardineria, plàstic, paper i cartró.

Així mateix, es poden sol·licitar els seus serveis de neteja, desinfecció i pintura. Doncs encara que de forma secundària, ells els duen a terme amb els millors productes. Aquesta assistència resulta meravellosa, especialment en casos on es desitgi llogar o vendre.

També destaca que tots els objectes o articles que s’extreuen són portats a punts verds, on reben un tractament adequat, per finalment ser reciclats o reutilitzats. Això permet evitar danys o algun impacte negatiu en el medi ambient. En defecte d’això, són transportats a abocadors completament autoritzats.

Quant als preus, totes les assistències sol·licitades han de ser cancel·lades amb les sumes determinades, no obstant això, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. cal destacar, una vegada acabat el treball, lliuren la factura corresponent.

No dubtis a contractar-los i consulta prèviament el teu pressupost, omplint el formulari a la seva pàgina web o a través dels nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També, en les oficines situades a Cardona.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button