Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cases Noves de La Riera

Necessita buidar un pis, recollir mobles i deixalles, Buidatge de pisos Casis Noves de la Riera. Té els nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 a la seva disposició cada dia de l’any. Comuniqui’s amb nosaltres per ajudar-ho en el que necessiti relacionat amb buidatge de qualsevol tipus de local residencial i industrial.

Conèixer el volum dels objectes a recollir, és molt important per elaborar un pressupost detallat. Que pot ser sol·licitat mitjançant el formulari situat a la nostra pàgina web corporativa www.buidatgedepisos.com. O en les nostres oficines en Els Casis Noves de la Riera, 08732. On serà atès com vostè es mereix.

Som una empresa capdavantera al mercat actual, legalment constituïda i homologada. Disposem de tots els permisos legals per realitzar treballs de buidatge i connexos. Cada servei representa un cost, però els nostres preus no tenen competència.

Brindem la garantia de comptar amb una empresa certificada que li evitarà inconvenients. Perquè compleix amb lleis i normes vigents en matèria de buidatge de locals, oficines, garatges, magatzems i naus industrials.

Ens encarreguem de tot tipus d’objectes, ens comprometem a retirar-los de forma ràpida i al millor preu. Amb garantia que la recollida d’andròmines acabarà en objectes reciclats o en defecte d’això, dipositats en abocadors autoritzats.

buidatge de pisos

En buidatge de cases en Els Casis Noves de la Riera, ens encarreguem de tot tipus de mobles, enderrocs i andròmines. Així com, d’electrodomèstics i aparells electrònics, sanitaris, paper i tot tipus de deixalla, excepte els coneguts com a perillosos. Aquesta recollida d’andròmines es realitza de forma segura, ràpida i oportuna.

Ens traslladem fins al lloc de treball: casa, oficina, negoci, local o qualsevol lloc que es necessiti buidar de forma urgent. Executem la labor de buidatge amb responsabilitat i promptitud. I després, podem realitzar el servei de neteja garantida, sí el client cancel·la una quota acordada per a tal fi. Ja que comptem amb personal apte, autoritzat i llest.

Vostè decideix, pot seleccionar per serveis de poca confiança, on haurà de desmuntar, col·locar i muntar els seus objectes de deixalla. A més que no tindrà opció de neteja integral del seu espai. O pot cancel·lar una mòdica tarifa per un treball garantit.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button