Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castelladral

Si està buscant desfer-se de tots aquests objectes, electrodomèstics, mobles i articles fora de servei, la seva millor decisió és buidatge de pisos Castelladral. Som l’empresa que lidera aquest sector, doncs els nostres serveis són els millors. Ens destaquem pel nostre professionalisme, rapidesa, qualitat i confiança que brindem als nostres clients.

No importa les característiques de l’espai que requereixi desallotjar, ja sigui per causa de venda o lloguer, retirem mobles, electrodomèstics, catifes, roba, màquines en desús, andròmines velles, enderrocs per inundacions i incendis. També deixalles relacionades amb cartró, fusta, plàstic i els residus resultants del treball de jardineria.

Aquest ampli servei, permet atendre clients no solament en pisos, oficines i cases, també en restaurants, fàbriques, naus industrials, xalets, hospitals, col·legis, entre uns altres. Així mateix, la nostra atenció és completament especialitzada, ens dirigim fins a la seva ubicació, a qualsevol moment que ho necessiti, sense importar l’hora o dia de l’any.

Si agrada, també oferim servei de neteja i pintura per deixar el seu espai com a nou. Cal destacar, que som una empresa de buidatge completament homologada, doncs posseïm els certificats i permisos legals. El nostre personal està molt bé capacitat per cobrir amb eficàcia cadascuna de les seves necessitats.

buidatge pisos castelladral

Si es pregunta la destinació dels objectes que es retiren, no es preocupi. Buidatge de pisos Castelladral, maneja a la perfecció el coneixement quant al tractament dels materials. Això vol dir, que són manipulats amb tècniques inofensives al medi ambient.

De la mateixa manera, li brindem factures pel treball realitzat, com a mostra de la nostra transparència i compromís. Quant als costos, totes les assistències impliquen un preu específic, però no es comparen amb el mercat, ja que són els més baixos i econòmics. És a dir, que oferim el treball més eficient, adaptat al seu millor preu.

Si desitja conèixer la seva cotització, és molt fàcil. Solament ha de visitar-nos en Castelladral, 08671. Allí tot el nostre personal respondrà les seves inquietuds i li atendrà com mereix. Altres alternatives per conèixer el pressupost és cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

En suma, pot acudir a la nostra pàgina web, en ella li oferim un formulari que pot completar amb informació de l’espai a buidar. Seguidament, li enviarem els costos de les seves sol·licituds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button