Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellar del Riu

En diferents ocasions és necessari dur a terme el buidatge de diferents espais. Les raons varien, pot ser per vendre, llogar, per causa de desastres naturals com les inundacions o accidents com els incendis. Fins i tot, en casos extrems on es presenta la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació de desaprofitaments domèstics i escombraries. En totes aquestes situacions la solució és buidatge de pisos Castellar del Riu.

Aquesta empresa és senzillament excel·lent, fins i tot és qui porta el lideratge en el sector de buidatges de pisos. Això es deu al fet que presten els seus serveis en pisos, oficines, hospitals, col·legis, restaurants i bars. També en fàbriques, naus industrials, parcel·les i pensions.

Quant al tipus d’objectes que retiren es troben mobles vells, estris, computadors, aires condicionats, catifes, teles, qualsevol electrodomèstic o objectes que ja no serveixin. També recullen enderrocs, restes de jardineria, deixalles de plàstic, paper, cartró i ferro.

Aquest és el seu principal servei, encara que també realitzen neteja i activitats de pintura. Es pot sol·licitar segons les necessitats. Un gran atribut d’aquesta empresa, és que mantenen un tracte directe i personalitzat amb els seus clients, es busca la seva comoditat i tranquil·litat. Fins i tot, es lliura factura per tots els serveis prestats.

buidatge pisos castellar del riu

És a dir, que és una empresa de buidatge d’oficines transparent. Estan al dia amb totes les exigències legals i posseeixen homologació i certificacions. Al mateix temps, la seva meta principal és ajudar al client a qualsevol moment en què ho requereixi. Sense importar la grandària de l’espai a buidar o la quantitat d’objectes a retirar.

De fet, realitzen el seu treball les 24 hores del dia i tots els dies de l’any. Els caps de setmana o firats no són un problema, doncs estan sempre disponibles. Fins i tot, si es tracta d’una urgència, ells són els indicats. Pel que fa als costos, cada servei triat té un preu establert, però són els més baixos de tot el mercat.

Són simplement els millors, brinden el millor servei de qualitat per la xifra més baixa. Si vols accedir al pressupost, visita’ls a Castellar del Riu, 08618. També, flama als seus nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita la seva pàgina web i omple el formulari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button