Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellar De N´Hug

Desocupar la teva propietat ja és una acció sense complicacions, gràcies a l’acció de buidatge de pisos Castellar De N´Hug. Són l’empresa que lidera tot el sector, doncs el seu servei és de primera i els seus resultats garanteixen qualitat, el millor és que tot es rep a canvi dels preus més baixos.

Desocupen cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, restaurants, hotels, hospitals, fàbriques, naus industrials, entre uns altres. Entre la llista d’objectes que extreuen es troben mobles vells, electrodomèstics danyats i parts de computadores. També andròmines, estris, catifes, roba, teles, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

Igual que màquines fora de servei i materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Ara bé, entre les característiques d’aquesta empresa, destaca l’atenció que brinden a cadascun dels seus clients, doncs és personalitzada i directa.

cal destacar, estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis, a més que treballen els 365 dies de l’any i poden executar buidatges en menys de 24 hores, per solucionar situacions d’urgència.

buidatge pisos castellar n'hug

Així mateix, es fan presents en aquells casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Com si fos poc, buidat de pisos a Castellar De N´Hug té un alt sentit de la responsabilitat en matèria de cura mitjana ambiental. Doncs para això trasllada tots els objectes que retira fins a punts verds, amb la finalitat que siguin reciclats.

Entre altres coses, aquesta gran empresa no solament duu a terme buidatges, també té la capacitat de realitzar tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. Així mateix, cada assistència que se sol·liciti, ha de ser cancel·lada íntegrament, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat.

Qualsevol moment és indicat per contactar-los i demanar el pressupost ajustat a les necessitats personals, tan solament ingressa a la seva pàgina web i allí completa el formulari. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Castellar De N´Hug, 08696.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button