Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellar

Ja pots desocupar la teva propietat en temps rècord, sense contratemps i amb els resultats esperats, doncs para això es pot comptar amb buidatge de pisos Castellar. Ells són una empresa en qui confiar, la tranquil·litat dels seus clients és la seva principal preocupació i donen garantia d’un treball realitzat en els millors termes.

El seu principal servei és el buidatge d’oficines, xalets, cases, habitacions, pensions, bars, restaurants, fàbriques, empreses, naus industrials, entre uns altres. Una vegada es contacten, comencen per brindar l’assessoria pertinent i lliurar el pressupost, que a més s’ajusta a les necessitats i exigències personals.

Per sol·licitar-ho, solament fa falta ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari. Seguidament, es dirigeixen fins a la propietat i realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats, maquinàries fora de servei, enderrocs, escombraries, materials com a cartró, paper, plàstic, ferro, fusta i restes de jardineria.

buidatge pisos castellar

En suma a roba, catifes, teles, andròmines, estris i parts de computadores desactualitzades. És important precisar, que s’encarreguen de portar tots els objectes retirats fins a punts verds o abocadors on són tractats correctament amb la finalitat d’evitar danys en el medi ambient.

Cal destacar, en buidatge de pisos a Castellar estan homologats i compten amb tots els permisos corresponents, fins a so l’empresa número 1 en tot el sector. Així mateix, ofereixen altres serveis secundaris com a neteja i pintura. Quan es tracta d’inundacions, incendis, la síndrome de Diògenes o reformes d’obres també estan allí per realitzar els seus serveis.

Pel que fa als costos, cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat amb una suma específica, no obstant això, tots els preus són els més econòmics i accessibles. A més, fan lliurament de la deguda factura, quan finalitzen els treballs.

Altres formes d’obtenir el pressupost i accedir a més informació, és a través dels seus nombres telefònics, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Castellar. Allí tot el personal sempre està amb la millor disposició per atendre tots els seus dubtes i interrogants. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i si es requereix alguna desocupació d’urgència, ells poden fer en menys de 24 hores.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button