Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellet

No esperis més i sol·licita els serveis de professionals per realitzar la desocupació de la teva propietat, en aquest cas buidatge de pisos Castellet. Ells ofereixen la millor atenció, assessoria, servei i per descomptat, els preus més baixos.

Pots començar sol·licitant el pressupost, aquesta cotització és realitzada amb base en les teves necessitats o requeriments, tan sols cal ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. Altres alternatives són cridar als seus números de telèfon 93 450 37 48 i 627 29 86 o simplement visitar les oficines situades a Castellet, 08034.

Quant als trets que descriuen buidatge de pisos a Castellet, ressalta que estan homologats, doncs compten amb tots els requisits i certificats que estableixen les lleis i els ajuntaments. El seu personal té la millor capacitació i s’encarreguen de cada mínim detall durant tota la desocupació.

Així mateix, el nostre equip treballa els 365 dies de l’any i poden realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, restaurants, bars, hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques, entre uns altres.

buidatge pisos castellet

Els objectes que extreuen són mobles vells, andròmines, estris, taulons, parts de computadores, electrodomèstics danyats i màquines que no funcionen. A més de teles, catifes, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta.

Fins i tot, després de realitzar reformes d’obres, buidat de cases a Castellet té la capacitat de prestar els seus serveis, així com també quan es manifesta la síndrome de Diògenes o es produeixen incendis i inundacions.

cal destacar, tenen els preus més econòmics del mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat, també fan lliurament de la corresponent factura quan donen per acabats tots els treballs en el lloc. Com a serveis extres, poden netejar, desinfectar i pintar els teus espais.

Per accedir al pressupost, solament cal completar el formulari, aquest s’obté ingressant a la pàgina web de l’empresa. Altres formes són cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Castellet, 08034.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button