Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellfollit Del Boix

Si el teu és el buidatge de casa, pis, oficina, hotel, col·legi, restaurant, bar, local comercial, hospital, nau industrial o fàbrica, comptes amb el servei de la millor empresa, buidatge de pisos Castellfollit del Boix. Ells són experts a l’àrea i com si fos poc, són el número 1 del sector.

Si et trobes en la bella localitat de Castellfollit del Boix, no pots deixar de contactar-los, el seu servei de buidatge és de primera, doncs estan a la teva total disposició els 365 dies de l’any. No importa si vols llogar, vendre o realitzar reformes ells faran el millor treball per a tu. Fins i tot podem acudir en casos de la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions.

Solament n’hi ha prou amb sol·licitar-los les seves prestacions i arriben fins al lloc amb responsabilitat, puntualitat i compromís. Realitzen el retir de diferents tipus d’objectes com a andròmines, estris, mobles vells, neveres, rentadores, assecadores i altres electrodomèstics que s’hagin danyat. També aires condicionats i maquinàries similars que estiguin fora de servei.

De la mateixa manera, roba, catifes, escombraries, enderrocs, fusta, ferro, plàstic, paper, cartró i deixalles de jardineria. Així mateix, buidat de pisos a Castellfollit del Boix són una empresa homologada, amb els certificats i permisos corresponents.

buidatge pisos castellfollit del boix

Cal destacar, que se’ls sol·licita ells tenen la capacitat de dur a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura. Cada assistència ha de ser cancel·lada, en contrast tots els preus són els més econòmics del mercat.

Pots accedir al teu pressupost omplint el formulari que l’empresa posa a la teva disposició a la seva pàgina web. També cridant als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o simplement visitant les oficines situades a Castellfollit del Boix, 0825. Allí tot el personal respondrà les teves preguntes i resoldrà les teves inquietuds.

Això es deu al fet que entre els seus principals objectius, es troben l’atenció personalitzada, brindant el millor respatller i assessoria. Quant a la factura, ells la lliuren immediatament que finalitzin els seus treballs. Pel que fa a la destinació del material retirat ho porten a punts verds o abocadors autoritzats, perquè allí siguin reciclats i així no afectar el medi ambient.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button