Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellgali

Oblida les preocupacions i lloga o ven la teva propietat en temps rècord, això és possible gràcies a buidatge de pisos Castellgali. Doncs ells s’encarreguen de retirar tots els objectes que antics ocupants van poder deixar en el lloc i ara afecten la seva aparença. Fins i tot, poden realitzar algunes millores si així se sol·licita.

Ells es dirigeixen fins a espais com a pisos, oficines, cases, habitacions, garatges, parcel·les, col·legis, hotels, hospitals, restaurants i bars, també naus industrials, empreses vàries i fàbriques. Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores, taulons, andròmines i estris.

També teles, catifes, roba, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot és reciclat, ja que buidat de pisos en Castellgali s’encarrega de portar-los fins a punts verds o abocadors, on són sotmesos a tractaments adequats. Aquesta acció permet contribuir amb la cura del medi ambient.

Entre altres coses, aquesta empresa està completament homologada i compta amb els certificats i permisos de llei. També té capacitat de realitzar buidatges en circumstàncies d’urgència, en un temps menor a les 24 hores, fins i tot poden treballar els 365 dies de l’any. Destaca la seva atenció, sempre directa i personalitzada per aconseguir la tranquil·litat dels seus clients.

buidatge pisos castellgali

Si es tracta d’inundacions, incendis, reformes d’obres i fins a la síndrome de Diògenes, també presta els seus excel·lents serveis de buidatge. Entre altres coses, ofereixen algunes assistències de caràcter secundari, com a neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia, a més representen la cancel·lació de tarifes extres.

No obstant això, tots els preus de buidatge de cases en Castellgali són els més accessibles i econòmics del mercat. Un altre gran punt al seu favor és que fan lliurament de la factura una vegada que acaben els seus serveis, això com a mostra de la seva gran responsabilitat i compromís.

Per accedir al pressupost, solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari. O si ho prefereix pot comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Castellgali, 08297. Allí el personal espera per brindar-te la millor i més amable atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button