Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellnou de Bages

Buidatge de pisos Castellnou de Bages és l’empresa que millor ofereix els serveis, quan desallotjar espais es tracta. Si estàs pensant a vendre o llogar algun lloc, no dubtis a contractar-los. Des del primer moment en què es contacten, es fa visible el seu professionalisme, compromís i qualitat.

Amb ells es poden desocupar habitatges, col·legis, parcel·les, hospitals, naus industrials, pensions, garatges, hotels, entre uns altres. Sense importar la grandària del lloc o la quantitat d’objectes que s’han d’extreure, el seu servei és igualment excel·lent. Per a això compten amb un gran equip de talent humà, que al seu torn són posseïdors de la millor capacitació.

També compten amb els instruments i eines adequats. Retiren des de mobles, electrodomèstics, andròmines, màquines danyades o en desús fins a desaprofitaments de jardineria, plàstic, paper i cartró.

Així mateix, si es desitja que aquest espai llueixi com a nou i encara més atractiu, es pot sol·licitar servei de neteja i pintura. Doncs ells també estan en disposició de dur-ho a terme, sempre amb els millors productes i acabat.

És important ressaltar, que buidat de pisos a Castellnou de Bages estan homologats, compten amb els certificats i permisos legals necessaris. Així que són completament confiables. Millor encara, els seus preus són els més econòmics i accessibles del mercat.

buidatge pisos castellnou de bages

Un altre gran punt molt favorable, respecte a aquesta empresa, és que cuiden tots i cadascun dels detalls durant el buidatge. Des de fer el treball en temps rècord, per evitar inconvenients o molèsties per al client i els seus veïns. Fins a evitar que els objectes de la desocupació tinguin un impacte negatiu en l’ambient.

És a dir, tots els mobles o articles que es retiren són portats a punts verds, on són sotmesos a un tractament adequat, per ser reciclats, per exemple. En altres casos, són portats a abocadors completament autoritzats.

Així mateix, una vegada acabat el treball, lliuren la factura corresponent. Si desitja contractar-los, pot consultar prèviament el seu pressupost, a través dels nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També omplint el formulari a la seva pàgina web, o en les oficines a Castellnou de Bages, 08251.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button