Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castelloli

Una empresa de buidatge ha de ser responsable, puntual, brindar un servei de qualitat i preus accessibles. Buidatge de pisos a Castelloli compleix amb tots aquests requisits i una mica més, compten amb una gran experiència i trajectòria que els ha posicionat com els millors del sector.

El seu espai de treball són els pisos, cases, oficines, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, naus industrials, fàbriques, bars, hotels, hospitals, col·legis, entre uns altres. D’allí realitzen el retir d’objectes diferents com a andròmines, estris, deixalles de jardineria, plàstic, fusta, ferro, cartró i paper.

També, mobles vells, electrodomèstics i màquines fora de servei, roba, catifes, roba, catifes, escombraries i enderrocs. Tot aquest servei ho realitzen els 365 dies de l’any, fins i tot buidats d’urgència, doncs per a aquest tipus de situacions poden fer-ho en menys de 24 hores. Quant a la destinació de tot l’extret, ressalta la seva responsabilitat amb el medi ambient.

Doncs per evitar el seu dany, són portats fins a punts verds o abocadors on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge o reutilització. És important ressaltar que buidat de pisos en Castelloli és una empresa homologada i compta amb tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament.

buidatge pisos castelloli

Com a servei secundari realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Però el seu principal objectiu és brindar la millor atenció als seus clients, de forma directa i personalitzada. A més de donar-los assessoria i respatller els proporcionen un pressupost amb base en les seves necessitats, per a això solament han d’ingressar a la seva pàgina web i omplir allí el formulari.

D’igual manera, és totalment vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Castelloli, 08719. En totes les vies, el personal espera per atendre-li. Cal destacar, que una vegada finalitzades les seves assistències fan lliurament de la corresponent factura.

Finalment, aquesta empresa és la millor, doncs els seus serveis de buidatge són de completa qualitat, són la millor alternativa quan desitgis llogar, vendre o reformar la teva propietat. Igual que si es tracta de casos d’incendis, inundacions o la coneguda síndrome de Diògenes. No esperis i contacta’ls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button