Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellterçol

Estàs pensant a vendre o llogar la teva casa, local comercial o pis? Segurament necessites desocupar aquest espai, doncs ha d’estar ocupat amb andròmines o objectes vells d’inquilins anteriors. Aquest és un treball realment ardu i esgotador. Especialment si hi ha escales o espais reduïts pel mig. Contracta’ns, som buidatge de pisos Castellterçol i ho farem per tu.

La nostra empresa és especialista en aquest tipus de labors, sense importar la grandària del teu local o la quantitat d’objectes a retirar, anem allí i ho fem de la millor manera. Tots els mobles, electrodomèstics, estris, catifes, teles, aires condicionats, restes o enderrocs produïts per reformes, seran retirats pel nostre personal.

Per a tal fi estan completament capacitats, comptem amb les millors tècniques i el servei més personalitzat. Doncs aquesta és la nostra meta, aconseguir la confiança, tranquil·litat i seguretat dels nostres clients en el menor temps possible. Fins i tot, si es tracta d’un buidatge urgent, nosaltres estarem allí per resoldre-ho.

Els 365 dies de l’any, i a qualsevol hora buidat de pisos a Castellterçol ho resol. Així mateix desocupa restaurants, bars, naus industrials, hospitals, garatges, col·legis i pensions. Som una empresa de qualitat i per això estem homologats. Comptem amb els certificats i permisos corresponents, segons les lleis i ajuntaments.

buidatge pisos castellterçol

Fins i tot, estem a la seva disposició en cas d’incendis, inundacions i acumulació d’escombraries, és a dir, la síndrome de Diògenes. Cal destacar, que totes les escombraries o objectes extrets tenen una destinació responsable.

Això vol dir que van a punts verds per ser tractats, o en defecte d’això a abocadors amb el degut permís. Buida el teu pis amb nosaltres, crida’ns als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i et donarem el teu pressupost. També pots visitar-nos a Castellterçol, 08183 on li atendrem i respondrem tots els seus dubtes i peticions.

De la mateixa manera, pots visitar la nostra pàgina web i allí trobaran un formulari, en el qual brindaran informació sobre el seu pis i posteriorment, li enviarem la cotització, segons els serveis que sol·licita. No es penedirà, doncs som l’empresa capdavantera al mercat, els nostres preus són els més econòmics.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button