Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castellvi De La Marca

Quan pensis a desocupar qualsevol de les teves propietats, no dubtis a contactar els serveis de buidatge de pisos Castellvi De la Marca. Ells són una extraordinària empresa que posa tots els seus serveis a la teva completa disposició, amb la major qualitat i els millors preus. Solament n’hi ha prou amb contactar-los i ells s’encarregaran de tot el treball.

Doncs tenen el personal millor qualificat, que maneja tots els procediments i eines necessàries. També, estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos necessaris. El seu horari de treball són els 365 dies de l’any, fins a casos d’urgència, poden prestar els seus serveis de buidatge i obtenir resultats en menys de 24 hores.

Els espais on ho duen a terme són cases, oficines, habitacions, xalets, pensions, parcel·les, hotels, restaurants, bars, col·legis, hospitals, empreses, fàbriques, naus industrials, entre altres. D’allí retiren mobles vells, andròmines, estris, roba, catifes, parts de computadora, electrodomèstics i màquines fora de servei.

També escombraries, enderrocs, restes de jardineria, fusta, plàstic, ferro, cartró i paper. Cal destacar, que tot això és portat fins a punts verds o abocadors on reben el degut tractament, amb la finalitat de reciclar-los o reutilitzar-los. D’aquesta forma, s’evita causar un impacte negatiu en el medi ambient.

buidatge pisos castellvi de la marca

Entre altres coses, buidat de pisos en Castellvi De la Marca també duu a terme tasques de neteja, pintura i desinfecció si així se sol·licita. Quant als costos, cada assistència ha de ser cancel·lada amb una suma específica, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat.

Si vols obtenir un pressupost, l’empresa sempre estan en disposició de lliurar-ho, per a això solament ingressa a la seva pàgina web i en ella trobaràs un formulari. Completa aquest amb la informació sol·licitada i ells t’enviaran la cotització, ajustada a les teves necessitats i requeriments.

Entre altres alternatives a triar, pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Castellvi De la Marca, 08732. En buidatge de cases en Castellvi De la Marca, el personal sempre està en la millor disposició per atendre’t i respondre totes les teves inquietuds, no esperis més i deixa tot a les seves mans.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button