Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Centelles

Moltes vegades la desocupació d’un espai es veu posposada per la complexitat que representa, no obstant això aquesta situació ja pot canviar per complet i tot es deu a buidatge de pisos Centelles. Ells són una empresa especialista en el sector, compten amb una àmplia experiència i trajectòria, a més que són el grup capdavanter.

Aquest lloc número 1 ho han guanyat gràcies a l’elevada qualitat dels seus serveis de buidatges, a tot moment brinden els millors resultats en el menor temps possible. Doncs compten amb un grup de professionals els qui s’assignen per a cada tasca. També estan homologats i posseeixen tots els certificats i permisos que els exigeixen les lleis i ajuntaments.

El seu camp de treball són les cases, oficines, xalets, pisos i habitacions, també llocs de major grandària com a hotels, hospitals, col·legis, locals comercials, restaurants i bars. Fins i tot tenen capacitat per buidar empreses vàries, fàbriques i naus industrials.

Quant als objectes que retiren es troben electrodomèstics danyats, parts d’ordinadors, màquines fora de funcionament, mobles vells, taulons, estris i andròmines. També, roba, catifes, teles, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, fusta, cartró, paper, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

D’altra banda, buidat de pisos a Centelles està en total disposició d’oferir els seus serveis els 365 dies de l’any i poden atendre casos d’urgència en menys de 24 hores. Fins as poden sol·licitar en inundacions, incendis, reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control.

Com a assistències extres, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, sempre que el client així ho sol·liciti, a més els duen a terme amb les millores de major qualitat i resistència. En termes de costos, buidat de cases a Centelles és també insuperable, doncs en contrast al fet que tots els serveis sol·licitats han de ser pagats, els seus preus són els més econòmics.

Així que sol·licita ja el teu pressupost amb solament ingressar a la pàgina web i completar el formulari, també és molt vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Centelles, 08540.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button