Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cercs

Un buidatge ha de ser dut a terme respectant alguns paràmetres, per exemple no deixar els objectes en llocs que puguin perjudicar o no causar molèsties als qui es troben al voltant. Això pot ser una miqueta complex, però deixar tot el treball en mans de professionals, fa que sigui senzill, per a això buidatge de pisos Cercs, són els millors.

Ells compten amb personal més qualificat per a aquest treball, a més ofereixen la millor assessoria i el respatller que tots els seus clients necessiten, ja que entre els principals objectius de buidatges de cases Cercs sempre està el fet de brindar l’atenció més personalitzada possible. A més, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

Quant als llocs on exerceixen la feina de casa es troben les cases, oficines, pensions, pisos, habitacions, garatges, xalets, parcel·les, restaurants, col·legis, hospitals, hotels, bars, fàbriques, naus industrials, entre altres. D’allí realitzen el retir de roba, estris, catifes, restes de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, enderrocs i escombraries.

També, mobles vells, electrodomèstics danyats i màquines que es trobin fos de servei. Tot això és portat fins a abocadors que posseeixen la corresponent autorització o punts verds, allí reben el tractament indicat, amb finalitats de reciclatge o reutilització. D’aquesta forma s’evita causar algun tipus de dany en el medi ambient.

buidatge de pisos

Quant a altres serveis, realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura. Cal assenyalar, que buidat de pisos a Cercs també realitzen les seves assistències en casos on es manifesti la síndrome de Diògenes, igual que inundacions i incendis, fins i tot per retirar tots els enderrocs producte de reformes o reconstruccions.

Quant a les tarifes, cada assistència contractada ha de ser abonada, no obstant això tots els preus són els més econòmics del sector. Si vols obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web de l’empresa i allí omple el formulari, ells t’enviaran la cotització. També trucar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Cercs, 08698.

Sense importar la via de comunicació que triïs, sempre rebràs la major atenció, doncs el personal respondrà totes les teves preguntes i qualsevol dubte que tinguis quant als seus serveis de buidatge.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button