Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Cervello

En el menor temps possible pots tenir el teu espai buit, sense fer esforços, treball esgotador o preocupacions, solament has de contractar a buidatge de pisos Cervello, ells són els millors. Són una empresa amb anys de trajectòria i experiència, disponibles per ajudar-te a tot moment.

Doncs assignen una gran importància a l’atenció pels seus clients, així que es preocupen per donar-los un tracte directe i personalitzat que els faci sentir en confiança i els permeti obtenir l’assessoria que necessiten. A més, són una empresa de buidatge homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents a les exigències de les lleis.

Els espais on es desemboliquen són bastant diversos, des de cases, pisos, xalets, habitacions, garatges i oficines fins a restaurants, bars i locals comercials. També hospitals, hotels, col·legis, fàbriques i naus industrials. Gràcies a l’excel·lent equip de professionals amb els quals expliquen, tenen capacitat de retirar molts objectes.

Entre aquests taulons, estris, roba, catifes, teles, escombraries, restes de treballs de jardineria i enderrocs. Així com també, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de servei, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge de pisos

Cal destacar, que la destinació final d’aquests articles són punts verds, allí reben un tractament adequat que permet reciclar-los o reutilitzar-los. D’aquesta forma s’evita causar danys en el medi ambient. Com a assistències secundàries, netegen, desinfecten i pinten, sempre que se’ls sol·licita amb anterioritat.

D’altra banda, pots comptar amb buidatge de pisos en Cervello els 365 dies de l’any i fins a circumstàncies d’urgència. En aquesta última poden realitzar el buidatge en menys de 24 hores. Igual que es fan presents en situacions d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres.

Quant als preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei de buidatge ha de ser pagat. Per obtenir el pressupost solament has d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari, subministrant la informació sol·licitada. També pots cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Cervello, 08758.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button