Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Clariana

Ja es van acabar les preocupacions quan es tracta de desocupar espais, doncs es pot comptar amb els serveis de l’empresa número 1 del sector, ells són buidatge de pisos Clariana. Els anys d’experiència i trajectòria, a més de la seva gran qualitat de treball, els han posicionat com els millors.

Després de contactar-los, el seu primer pas és fer lliurament del pressupost que s’ajusta a les necessitats o exigències personals de cadascun dels seus clients. Per sol·licitar-ho solament s’ha de visitar la pàgina web i completar el formulari. Encara que existeixen altres vies a través de les quals es pot obtenir informació com les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

També és oportú visitar directament les seves oficines situades en Clariana. Ara bé, entre les particularitats d’aquesta empresa, destaca que estan completament disponibles els 365 dies de l’any i fins a poder fer buidatges en menys de 24 hores per respondre a sol·licituds d’urgència.

buidatge de pisos

Quant als espais que desocupen es troben cases, oficines, pisos, xalets, pensions, garatges, habitacions, parcel·les, restaurants, locals comercials, empreses vàries, naus industrials i fàbriques. D’aquests espais retiren objectes variats com a electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament i parts de Pc’s desactualitzades.

També, estris, teles, catifes, roba, taulons, enderrocs, escombraries, restes de treball de jardineria i materials com a paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. És important esmentar que tot és portat fins a punts verds perquè rebin un tractament adequat segons les característiques de cada material i alhora amables amb el medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos en Clariana és una empresa homologada, que posseeix tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. També ofereixen treballs de neteja, desinfecció i pintura, encara que de forma secundària.

Quant als costos, tots els preus són els més baixos i econòmics del sector, a pesar que cada assistència ha de ser lliurada, a més fan lliurament de la factura corresponent quan finalitzen els seus treballs de buidatge. Com si fos poc, es fan presents en situacions d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button