Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Collbato

Quan es busca una empresa que ofereixi serveis de buidatge, és indispensable que sigui responsable, puntual, eficient i compromesa. Doncs ha de garantir resultats de qualitat en el menor temps possible. Una empresa que compleix amb tots aquests elements és buidatge de pisos Collbato.

Fins i tot, són els líders del sector, ja que s’han destacat a través dels anys i tenen la millor trajectòria més anys d’experiència. Coneixen en ciència certa, totes les característiques del mercat i com funciona, en suma a les tècniques i eines per dur a terme un buidatge de qualitat.

Així mateix, el seu equip és un grup de professionals, disposats a servir els 365 dies de l’any i fins a realitzar buidatges d’urgència, per atendre casos d’urgència. Una vegada es contacten, arriben amb puntualitat fins a oficines, col·legis, restaurants, bars, pisos, cases, pensions, parcel·les, xalets, naus industrials, empreses i fàbriques.

buidatge de pisos

Aquesta versatilitat també es manifesta en els objectes que retiren, aquests poden ser mobles, electrodomèstics i ordinadors. També estris, roba, catifes, teles, taulons, enderrocs, escombraries, paper, cartó, fusta, plàstic, ferro, entre altres.

És important precisar, que buidat de pisos en Collbato és una empresa homologada i posseeix tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i ajuntaments. És una empresa seriosa amb una gran responsabilitat en matèria de medi ambient, per preservar-ho s’encarrega de portar tots els objectes extrets fins a punts verds.

En aquests llocs reben un tractament adequat, per finalment ser reciclats. D’altra banda, les raons del buidatge, a vegades, són per poder negociar lloguers o vendes i és en aquests casos, on la neteja, desinfecció i pintura resulten excel·lents. En buidatge de cases en Collbato, els realitzen com a serveis extra.

Ara bé, totes les assistències que se sol·licitin, han de ser pagades per complet, no obstant això els seus preus són els més econòmics del sector. Així que no esperis més i sol·licita el teu pressupost, solament has de completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També és efectiu comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Collbato, 08293.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button