Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com classificar objectes per a tirar després de buidar un traster

La millor manera de buidar un traster és classificant cadascun dels articles o elements escampats en l’àrea de treball. Aquest ordre ha de dur-se a terme d’una manera particular: de manera ràpida i intel·ligent.

Generalment s’usa part de l’espai del traster amb coses que no sabem usar o que no usarem mai, i necessitem prendre aquests objectes i desfer-nos d’ells, però Com podem fer-ho? El principi de tot és l’ordre, i per al nostre cas la millor opció és la classificació, per això t’ensenyarem com classificar objectes a tirar després de buidar un traster.

Tips per a classificar els objectes a tirar després de buidar un traster

Existeixen diverses formes efectives de catalogar objectes i articles a tirar, i nosaltres t’ajudarem en aquest procés. A continuació, et presentem 4 útils consells per a classificar totes les escombraries sense morir en l’intent.

Destina un espai per als objectes a tirar

El primer serà destinar o assignar un espai per a totes aquelles coses de les quals et vols desfer. Una vegada fet això, tingues en compte la grandària i la mobilitat de tots els articles, així serà més fàcil disposar d’ells.

Tingues a la mà tot el que necessitaràs

És convenient que tingui a la teva disposició bosses negres que puguis identificar amb facilitat, això et servirà per a identificar el tipus d’escombraries que estaràs tirant. També cinta adhesiva, paper i llapis.

Identifica els objectes a botar

Una vegada amb bossa en mà, procedeix a assenyalar aquells objectes dels quals tu et pots fer càrrec de tirar, per exemple: roba que no uses, adorns passats de moda, eines avariades, etc., coses petites i fàcils de traslladar.

D’altra banda, etiqueta aquells objectes més grans i pesats, com a electrodomèstics, neveres o assecadores, o ben immobiliària robusta. De tots aquests objectes ha d’encarregar-se una empresa especialitzada a buidar i netejar trasters. Et recomanem triar una que sigui amable amb el medi ambient.

Ajudem al planeta

Tu també pots cuidar i protegir el nostre planeta en classificar els objectes a botar en orgànics i inorgànics, i segons el seu origen i composició. Com fer-ho? Presa diverses bosses negres i assenyala-les com: plàstic, llaunes, papers, substàncies químiques, teles sintètiques, cartó, vidre, etcètera.

Ara pren les escombraries i porta-la a cada bossa corresponent. Després diposita-la en els contenidors corresponents, perquè poden ser reciclats. En aquest aspecte és vital separar tot allò que es pugui recuperar i al seu torn aprofitar, perquè entre tots cuidem el medi ambient.

Ara que ja saps com classificar millor les escombraries a rebutjar, no esperis més i som-hi, recorda que la clau està en l’ordre.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button