Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Com desfer-se de les restes de poda

Podar els arbres és una pràctica bastant comuna i la millor manera de mantenir-los bells i sans. No obstant això, no és tan senzill con sona, ja que s’han d’aplicar una bona tècnica que afavoreixi el creixement posterior. Però la veritat és que, a més del tall, també és important saber com desfer-se de les restes de poda.

Importància de desfer-se de manera correcta de les restes de poda

Les restes de poda inclouen branques, fulles i fins a sorra. Aquests s’han convertit en un problema mediambiental, no sols perquè poden embrutar els carrers, sinó perquè poden representar un perill per a les persones. Per exemple, és probable que les branques puguin causar ensopegades, i en llocs molt secs, potser fins es poden encendre.

Així que a l’hora de podar un arbre no es pot deixar les restes en qualsevol lloc, i és important desfer-se d’ells de manera correcta. Per això vegem que pots fer amb les restes de poda.

On desfer-se de les restes de poda

Per a desfer-te de les branques i fulles que queden després de podar un arbre tens dues opcions. L’ús de cadascuna dependrà de la quantitat de restes que es produeixin a l’hora de podar.

Punt net

L’ideal és que per a desfer-te de les restes de poda, els portis a un punt net, és a dir, els llocs de reciclatge. Segons l’ordenança municipal, aquesta és la manera de tractar aquests residus. En aquest lloc s’encarregaran de reciclar-los i donar-los un segon ús. Per exemple, amb aquestes restes es pot fer aserrín i encenalls, aquestes s’usen de diferents maneres.

Contenidor d’escombraries

Si les restes són poques i pots trossejar-los i col·locar-los en bosses, llavors podràs col·locar-los en el contenidor d’escombraries, en l’orgànic. Aquests són residus orgànics biodegradables, d’origen vegetal, la qual cosa sens dubte et dona aquesta possibilitat. Però si uses etes opció, no pots oblidar tenir molta cura, ja que les restes són inflamables, qualsevol espurna podria causar un incendi.

Així que no et preocupis, ja que no és tan difícil desfer-se de les restes de poda.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button